Anu Patrakka vieraana yhdistyksessämme perjantaina 23.3.

Kirjailija Anu Patrakka vierailee yhdistyksessämme perjantaina 23.3. klo 12.00.

Tilaisuudessa Patrakka kertoo Portugaliin sijoittuvista rikosromaaneistaan (Huomenna sinä kuolet, ilm. 8/2017 ja Kuolet vain kahdesti, ilm. 2/2018, kustantaja Myllylahti) sekä kirjoittamisesta yleensä: mistä ideat saavat alkunsa, miten kirjoitusprosessi etenee, miten saa vireen pysymään yllä ja miten pääsee loppuun asti. Lisäksi Patrakka kertoo tilaisuudessa yleisön kiinnostuksesta riippuen Portugalista ja yleisö voi halutessaan esittää kysymyksiä siihen liittyen.

Lue lisää Patrakan ajatuksista hänen pitämästään Normaali Irtiotto -blogista.

Tervetuloa paikalle Minervalaan perjantaina 23.3. klo 12 kuulemaan ja keskustelemaan mielenkiintoisista aiheista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *