Benalmádenan kaupungin tiedotustilaisuus

Benalmádenan kaupungin keskustelu- ja tiedotustilaisuus pidetään Nuorisokeskus Innovassa keskiviikkona 21.3.2018 kello 12:00.

Kiitos kaikille kysymysten lähettäjille! Kysymyksenne ovat vastaanotettu ja lähetetty tulkille. Kysymykset käännetään espanjaksi, jonka jälkeen ne lähetetään edelleen kaupungille, joka esittää tulleisiin kysymyksiin vastaukset tilaisuudessa. Kysymyksiä oli mahdollista lähettää etukäteen 6.3. saakka ja emme ota enää lisää kysymyksiä vastaan. Kysymyksiä ja muita huomioita on kuitenkin mahdollista esittää kaupungin edustajille myös paikanpäällä tilaisuudessa, eli tervetuloa paikalle kyselemään sekä saamaan vastaukset mieltä askarruttaviin asioihin ja kysymyksiin! Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *