Tervetuloa kannustamaan petankki-kilpailuun tiistaina 20.2. kello 12:30

Pidämme petankki-kilpailun tiistaina 20.2. kello 12:30 Lintupuiston yläporttia vastapäisellä kentällä, lähellä kirjastoa ja skeittipuistoa.
Kisaamme Lentäjiä vastaan, tervetuloa kannustamaan meidät voittoon!

Tervetuloa Calamorro-vuorelle!

Toistaiseksi tältä keväältä viimeinen vaellus Calamorro-vuorelle huomenna keskiviikkona 21.2. fysioterapian opiskelijoiden Nooran ja Tiian johdolla!

Kokoonnumme Minervan edessä klo 8.45 ja klo 9.00 lähdemme henkilöautoilla tai tarvittaessa takseilla vuoren juurelle reitin alkuun. Vaellukseen kannattaa varata aikaa muutama tunti. Matka on noin 10 km mittainen ja vuoren huipulta on upeat näkymät. Huipulla pidämme evästauon, joten varaa mukaasi juotavaa ja pientä evästä.

Reitti on haastava, mutta hyvillä kengillä ja iloisella mielellä pääsee jo pitkälle! Sauvakävely/vaellus on kaikille avoin, joten ota ystäväsikin mukaan.

Tervetuloa!

Muista jättää kysymyksesi viimeistään 6.3.

Huomatkaa, että viimeinen päivä jättää kysymykset kaupungille Innova-tilaisuutta varten on 6.3. Kysymykset käännetään espanjaksi ja tilaisuudessa kaupungin edustajat vastaavat esittämiinne kysymyksiin.

Kysymykset voi jättää toimistolle tai lähettää osoitteeseen liiketalous@bemasu.com.

Innova-tilaisuus pidetään 21.3. klo 12 alkaen Nuorisokeskus Innovassa. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Perjantaitansseissa 23.2. esiintyjänä Seppo Juhani!

Suositut perjantaitanssit taas tänä perjantaina tuttuun tapaan Rav Budha Plazassa Mezquita-aukiolla. Tällä viikolla väkeä tanssittaa jälleen Seppo Juhani kello 19:30 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin kävijät mukaan tanssimaan ja pitämään hauskaa!

Liput 5 €

Tiistaina toimistolla tapahtuu

Tiistaina 20.2. toimistolla on jaossa uudet toimintakalenterit seuraavan kuukauden ajalle. Toimintakalentereita tullaan jakamaan toimiston lisäksi myös Bar Victoriassa sekä La Casitassa. Lisäksi haluamme muistuttaa, että ensi viikko on fysioterapian opiskelijoiden Nooran ja Tiian viimeinen harjoitteluviikko yhdistyksessämme.

Tule tiistaina toimistolle hakemaan oma toimintakalenterisi ja moikkaamaan opiskelijoitamme! Toimisto ja kirjasto avoinna klo 10-12. Uudet jäsenet myös lämpimästi tervetulleita mukaan yhdistyksen toimintaan.

PERJANTAITANSSEISSA 9.2. ESIINTYJÄNÄ SEPPO JUHANI

Perjantaitansseissa tanssittaa 9.2. klo 19.30 Seppo Juhani. Paikkana tuttu Rav. Budha Plaza Benalmádenan Mezquita-aukiolla.

Lämpimästi tervetuloa sankoin joukoin tanssimaan!

Liput 5 €