Yhdistys

Olemme lähes 30 vuotta Aurinkorannikolla toiminut suomalaisyhdistys, joka on rekisteröity Suomeen. Kaikki toimintamme on vapaaehtoistyönä ylläpidettyä. Toiminnan ylläpitämiseksi keräämme jäsen- ja osallistumismaksuja.

Benalmadenan Suomalaiset ry on profiloitunut tukemaan jäsenistönsä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Yhdistys järjestää matkoja mielenkiintoisiin kohteisiin Espanjassa. Perjantaistanssit Pub Budhassa ovat myös suosittuja tapaamispaikkoja.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Tämän sivuston kalenterista voi katsoa menneiden viikkojen tapahtumia.

Yhdistys on tehnyt yhteistyösopimukset Benalmadenan kunnan omistaman liikuntahallin Club de Hielon kanssa. Liikuntahallissa voi harrastaa vesiliikuntaa, jääliikuntaa sekä kuntosaliliikuntaa. Olemalla yhdistyksen jäsen saat edullisemmin liikuntahalliin kuukausikortin.  Samoin yhdistys on tehnyt Lauro golfin kanssa yhteistyösopimuksen, jolloin jäsenet pääsevät pelaamaan edullisesti golfia.

Yhdistys tekee  yhteistyötä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Ammattikorkeakoulu tarjoaa yhdistykselle opettajien ammattitaidon käyttöömme sekä mahdollistaa opiskelijoiden harjoittelun yhdistyksessämme.

Harjoittelijoita on fysioterapian koulutusalalta, jolloin he tukevat meidän liikuntaharrasteitamme sekä ohjaavat ja neuvovat jäsentemme aktiivista liikkumista. Terveydenhuollon opiskelijat ohjaavat ja neuvovat terveelliseen elämään ja pystyvät terveysmittauksin osoittamaan positiiviset tulokset. Tietotekniikan opiskelijat ohjaavat ja neuvovat jäseniämme tietoteknisissä ongelmissa, koskivat ne sitten puhelimia, tabletteja tai muita tietokoneita. Restonomiopiskelijat ovat ohjanneet terveelliseen ravitsemukseen, ja kertoneet sen vaikutuksesta terveyteemme. Sosiaalialan opiskelijat auttavat ja tukevat yhdistyksen jäseniä, jokaisen jäsenen yksilöllisten tarpeiden mukaan.  Tulevaisuudessa opiskelijoita tulee myös markkinointialalta.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi tai voi ostaa osallistumiskortin 5 euroa/kuukausi korkeintaan kaksi kuukautta. Nämä jäsenyydet  saat kirjattua toimiston aukioloaikoina tiistaisin kello 10 – 12 tai keskiviikkona kello 17 -18.

Tervetuloa mukaan vireään yhdistykseemme!

HALLITUS

 

 

Tästä näet yhdistyksen säännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *