SOSIONOMIOPISKELIJAT HARJOITTELEVAT YHDISTYKSESSÄMME

SOSIONOMIOPISKELIJAT

Olemme sosionomi-opiskelijoita Tampereen ammattikorkeakoulusta ja suoritamme viimeistä harjoitteluamme täällä Benalmadenassa teidän kanssanne viikoilla 40-41 ja 43-48. Me sosiaalialan ammattilaiset olemme myös hoitoalan moniosaajia ja kiinnitämme huomiota ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olemme kartuttaneet alan kokemusta lähihoitajan työssä niin ikäihmisten, vammaispalveluiden, mielenterveys- ja päihdetyön kentällä.

Tulemme jatkamaan jo hyvän vastaanoton saanutta Kohtaamiskahvilaa. Kohtaamiskahvilan jälkeen torstaisin tarjoamme mahdollisuuden omaishoitajille tavata toisiaan. Lisäksi tarjoamme asiointiapua, autamme kodin pienissä askareissa tai tulemme vaikka juttuseuraksi, kts. lisäinfot ja aikataulut kalenterista.

Tapaamisiin!

Lämpöisin terveisin Susanna ja Nina

Olen Susanna, 42-vuotias ja asun Tampereen kupeessa Ylöjärvellä. Perheeseeni kuuluvat mieheni ja kaksi poikaani, 15 ja 22-vuotiaat. Työkokemusta minulle on kertynyt tehdastyöstä 15 vuoden ajalta ja viimeiset viisi vuotta olen ollut lähihoitajana kehitysvammaisten asumispalveluissa.  Ihmisten parissa tehtävän työn olen alanvaihdon myötä kokenut omakseni. Sosionomiopinnoissani olen keskittynyt nuoriso- ja aikuistyön kentälle.

Olen iloinen, positiivinen sekä avoin uusille asioille ja kokemuksille. Perhe ja ystävät ovat minulle tärkeimpiä asioita elämässäni. Mielestäni on tärkeää muistaa nauttia elämän pienistä asioista.Hienoa saada mahdollisuus työskennellä tänä syksynä kanssanne!

 

Olen Nina, 37-vuotias, nykyisin Tamperelainen ja mukanani Benalmadenassaon meidän 2.5-vuotias tyttö. Aikaisemmilta ammateiltani olen stylisti, sisustussuunnittelun assistentti sekä lähihoitaja. Kokemusta on kertynyt niin ikäihmisten parista kuin mielenterveys/päihdetyöstä.  Harrastan joogaa, kuntosalia ja olen taiteiden ystävä. Sosionomin opinnot oli luonnollinen valinta lähteä kehittämään osaamista ihmistyössä ja on oiva väylä myös jatko-opintoihin.

Olen avoin ja elämänmyönteinen ja pyrin pitämään rentoa asennetta yllä elämässä, joka on aina silloin tällöin haastavaa meille kaikille.

Täytyy muistaa, että elämä on tässä ja nyt! Nautitaan siis tästä lahjasta, jota elämäksi kutsutaan.

Heidät tavoittaa myös sähköpostista Sosionomit@benalmadenansuomalaiset.com. Heidät tavoitat numerosta +34 665 317 691.

 

Sosionomiopiskelijoiden viikko-ohjelma lokakuun alusta alkaen.

       
MATIKETOPELASU
TOIMISTOPÄIVYSTYSASIOINTIAPUKOHTAAMISKAHVILA
KLO 10-12AJANVARAUKSELLAKLO 10.30-12
KLO 10-13
VOIMAUTTAVA VALOKUVAUSTOIMISTOPÄIVYSTYS
Alkaa 23.10KLO 17-18
KLO 14-16
INFOT
KLO 18-19
Viikko 42 loma