TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN FYSIOTERAPIAN OPISKELIJAT HARJOITTELEVAT YHDISTYKSESSÄMME

Heippa!

Ollaan Maiju ja Viivi, viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelijat Tampereelta ja saapumassa Benalmadenaan 21.1.-22.2. väliselle ajalle työharjoitteluun.

Olemme avoimia, reippaita ja helposti lähestyttäviä. Tulemme järjestämään erilaista toimintaa ja liikuntaa matalalla kynnyksellä, joten mukaan on helppo tulla minkä tasoisen liikkujan tahansa ja milloin tahansa. Tulemme myös pitämään erilaisia tietoiskuja sekä tarjoamaan kuntosaliohjausta, neuvontaa sekä yksilöohjauksia fysioterapiaa tarvitseville.

Olemme kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, elämänlaadun parantamisesta ja liikunnan ilon löytämisestä sekä ihmisten kohtaamisesta. Toiveita sekä tietoiskujen että liikunnan tai vaikkapa teemapäivien suhteen otamme mielellämme vastaan ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Rohkeasti vain ottamaan yhteyttä!

ALUSTAVA FYSIOTERAPEUTTIOPISKELIJOIDEN VIIKKO- OHJELMA:

Tiistai:

7.30-9.30 Kuntosaliohjaus: Perehdytystä kuntosaliharjoitteluun sekä yksilöllisiä harjoitusohjelmia

10-12 Toimistoaika: Tule tapaamaan toimistolle fysioterapeuttiopiskelijoita ja varaamaan yksilöaikoja tai esittämään toiveita teemapäivistä, tietoiskuista tai jumppien osalta! Meille saa tulla ihan vaan muutenkin juttelemaan!

15-16 Selkäjumppa: Viikoittain vaihtuva matalan kynnyksen selkäjumppa, jonne on helppo tulla mukaan missä vaiheessa vain!

Keskiviikko:

9-14 vaellus Calamorro vuorelle

16-17 Viikoittain vaihtuva jumppa: Tuolijumppa, kahvakuula, ryhti ja kehotietoisuusharjoituksia, pilates sekä toiveiden mukaan suunniteltuja jumppia.

17-18 Maiju ja Viivi tavattavissa toimistolla. Yksilöaikojen varaamista, toiveiden esittämistä!

18-19 Tietoisku: teema vaihtuu viikoittain ja tähän saa ehdottaa fysioterapiaan liittyviä aiheita, joista olisi erityisesti kiinnostunut kuulemaan. Teemoina esimerkiksi nivelrikko, kehotietoisuus ja ryhti sekä mistä lähteä liikkeelle, kun haluaa aloittaa liikunnan?

Perjantai:

8.30-9.30 Viikoittain vaihtuva vesijumppa.

10.30-12.30 Toimistoaika: Viivi ja Maiju tavattavissa toimistolla. Tule varamaan yksilöaikoja, esittämään toiveita tai ihan vaan juttelemaan kuulumisia.