LÄHDE MATKALLE JEREZIIN 28.1.2019


Lähtö Benalmadenasta kello 07.30 rannikkotietä myöten ja myöhemmin kumpuilevan maaston kautta kauniine korkkitammimetsikköineen. Matkan varrella pidämme puolen tuunin kahvi ja vessatauon.perillä tutustumme mielenkiintoisella opastetulla kierroksella Real del Tesoro sherryviiniyhtiön kellareihin ja muinin kiehtoviin tiloihin minkä jälkeen pääsemme maistamaan pääteksi erilaisia sherryviinejä. Jälkeenpäin jatkamme bussilla muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan La blanca paloma ravintolaan missä, ennen lounasta nautimme noin 25 minuttia kestävästä puhdasrotuisen espanjalaisen hevosen esityksestä. Kotitekoisen ja perinteelisen lounaan jälkeen ajamme kaupungin keskustaan. Kävelykierroksella pääsemme näkemään kaupungin kaunista keskustaa komeine rakennuksineen. Suunilleen kello 1700 lähdemme paluumatkalle.