KÄYNNISTÄMME TOIMINTAAMME

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat harjoittelevat yhdistyksessämme lokakuun alusta marraskuun loppuun.

Terveydenhoidon opiskelijat

Olen Olga Pohjolainen, 4. vuoden terveydenhoitajaopiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta. Luonteeltani olen ystävällinen, tunnollinen ja reipas. Terveydenhoitajana pyrin olemaan helposti lähestyttävä, luotettava ja innostava.Harrastan lenkkeilyä, hiihtoa ja käsitöiden tekemistä.

Olen tulossa Benalmadenaan harjoitteluun neljäksi viikoksi syksyllä (viikot 42-45). Halusin lähteä harjoitteluun Espanjaan erilaiseen ympäristöön, sillä haluan kehittää omia valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, työn organisointiin ja ottaa uusia haasteita vastaan, sillä niistä yleensä oppii parhaiten.Harjoittelun tavoitteena on edistää Benalmadenassa asuvien suomalaisten aikuisten terveyttä ja hyvinvointia erilaisin keinoin. Harjoittelussa haluaisimme tehdä ja järjestää opiskelijatovereideni kanssa muun muassa erilaisia terveysmittauksia ja ohjausta niihin liittyen, ryhmänohjausta painonpudotukseen liittyen, terveystietoiskuja sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tekemistä. Odotan innolla syksyä ja harjoittelua Espanjan auringon alla!

Olen 24 vuotias terveydenhoitaja opiskelija Tampereen ammattikorkea koulusta.Luonteeltani olen positiivinen, sosiaalinen ja järjestelmällinen. Nautin urheilusta ja ulkona liikkumisesta sekä ruuan laitosta.

Sillä terveydenhoitajana en voi koskaan tietää kaikesta kaikkea, on tiedon hankkiminen ja jatkuva oppiminen osa elämää. Uudet ja tuntemattomat asiat jännittävät minua. Jännityksestä huolimatta haluan haastaa itseäni ja tehdä elämisestä elämisen arvoista, sillä elämme vain kerran. Tämän vuoksi haluan lähteä Espanjaan tekemään avoterveyden harjoittelua, ja kehittämään taitojani sekä osaamistani erilaisessa ympäristössä.

Harjoittelu

Olen tulossa Espanjaan 2019 syksyllä 42-45viikoiksi. Odotan harjoittelu jaksoa innolla. Toivon pystyväni tarjoamaan Espanjassa oleileville suomalaisille hyödyllistä tietoa ja neuvoa terveyteen liittyvissä asioissa sekä antaa ohjausta.

Fysioterapian opiskelijat

Järjestävät ohjausta ja neuvontaa pienryhmissä ja yksilöllisesti, joko Minervalassa tai Club de Hielossa.

Hei, me ollaan fysioterapeuttiopiskelijoita Tampereelta. Luonteeltamme olemme iloisia, ystävällisiä ja erittäin energisiä sekä ahkeria! Riika on liikuntaneuvoja aikaisemmalta koulutukseltaan ja Minnalla paljon kokemusta ryhmien ohjaamisesta etenkin tanssipuolelta. Minna harrastaakin tanssia päivittäin, ja on harkinnut myös yhden balettitunnin pitämistä teille muille lajista kiinnostuneille. Riika lenkkeilee ja käy kuntosalilla vapaa-ajallaan. Riika odottaa jo innoissaan aamuisia kävelyretkiä ihanissa Espanjan maisemissa.
Olemme Benalmadenassa teidän kanssanne 7.10-8.11. Järjestämme teille erilaisia liikuntaryhmiä sekä muutaman tietoiskun. Lisäksi meille on mahdollista tulla yksilöohajuskeen/neuvontaan sekä kuntosaliohjaukseen. Teemme myös kotikäyntejä! Rohkeasti mukaan ryhmiin, yksilökäynnille tai muuten vain moikkaamaan meitä toimistolle. Otamme mielellämme kaikenlaisia ideoita vastaan. Ihanaa päästä Benalmadeenaan oppimaan ja kokemaan uutta!”


Olemme Minna Suomalainen ja Riika Savela opiskelemme fysioterapiaa kolmannetta vuotta syksyllä.

Saavumme paikalle syksyllä ja olemme siellä viisi viikkoa (viikot 41-45).

Kirjasto ja toimisto ovat avoinna 24.9.2019 alkaen.

Tervetuloa mukaan toimintaan, niin uudet kuin vanhat yhdistyksen jäsenemme!