Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapeuttiopiskelijat harjoittelevat yhdistyksessämme 2.3. – 2.4.2020 välisen ajan.

cof


Iina:Olen kolmannen vuoden fysioterapeuttiopiskelija Iina ja olen tulossa Benalmadenaan 2.3.-2.4.2020. Olen ennen fysioterapiaopintoja kouluttautunut hyvinvointivalmentajaksi, kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi. Harrastan ilma-akrobatiaa ja tanssia. Olen positiivinen, helposti lähestyttävä ja otteeni hyvinvoinnin edistämiseen on kokonaisvaltainen. Haluan auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja tekemään arjen valintoja, jotka edistävät omaa hyvinvointia ja terveyttä. Odotan innolla harjoittelujaksoa Espanjassa ja uskon, että kokemuksesta tulee ihana ja ikimuistoinen.

Anu:Tätä kirjoittaessani syksy on kohta pimeimmillään Suomessa, joten mieleni lepää, kun mietin tulevaa kevättä Espanjan auringossa. Nimeni on Anu ja olen 23-vuotias kolmannen vuoden fysioterapiaopiskelija Tampereen ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmalta ammatiltani olen koulutettu hieroja ja olen toiminut yrittäjänä vuoden verran. Luonteeltani olen hyvin iloinen, empaattinen ja ihmisläheinen. Harrastan vapaa-ajallani monipuolisesti kaikenlaista liikuntaa, kuten kävelyä ja retkeilyä, joten odotan jo innolla pääseväni reippailemaan myös Espanjan maisemissa teidän kanssanne.
Olen tulossa Benalmadenaan ensi keväänä, viikoiksi 10-14. Tulevasta harjoittelusta tulee varmasti mielenkiintoinen ja hyvin opettavainen. Toivottavasti moni teistä lähtee rohkeasti mukaan toimintaamme! Pyrimme järjestämään monipuolisesti toimintaa aina ryhmämuotoisesta liikunnasta yksilöllisiin kotikäynteihin, jotta jokaiselle löytyy varmasti jotain!

Ystävällisin terveisin
Anu Sallinen ja Iina Peritalo