Espanjan kielen kurssit

Espanjan kielitaito on rannikolla asuessa erittäin tärkeä taito. Yhdistys on tarjonnut jäsenilleen espanjan kielen opetusta jo monien vuosien ajan.

Alkeiskurssilla aloitetaan kielen opiskelu perusteista eikä aikaisempaa osaamista vaadita. Espanjan jatko 1 ja jatko 2 ovat tarkoitettu jo hieman kokeneemmille espanjan osaajille. Kurssit alkavat syksyisin yhdistyksen toiminnan alkaessa ja jatkuvat kevääseen. Suositus opiskelun aloittamiselle on syksyllä kurssin alkaessa, jotta pääsee alusta asti mukaan.

Jokaisessa ryhmässä on käytössä sama kirja: Nuevo Español en Marcha. Kirjaa myydään espanjalaisissa kirjakaupoissa noin 22 € hintaan.

Kuva: Kaisa Ylitalo

 

Yli 10 vuotta sitten rannikolle muuttanut espanjan kielen opettaja Ritva Linkama korostaa espanjan osaamisen tärkeyttä, sillä monet paikalliset eivät puhu englantia täällä juuri ollenkaan. Lisäksi palvelun laatu on heti ystävällisempää, kun puhuu edes hieman espanjaa.

Kursseilla opiskelu perustuu vapaaehtoisuuteen ja opiskelijoiden omaan haluun oppia, mutta kieleen ja sen opiskeluun sitoutuminen tietenkin parantavat oppimistuloksia. Espanjan kielen opettaja Linkama korostaa, että kaikki ihmiset oppivat asioita eri tavalla ja eri tahtiin. Se ei kursseilla haittaa, vaan jokainen saa edetä siinä tahdissa kun itselle tuntuu sopivammalta. Kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus oppia.

Harrastepiirien aikataulut

 

Tervetuloa mukaan!