Kehonhuolto (syksy 2021 vielä avoin)

Yhdistys tarjoaa jäsenistölleen monipuolista kehonhuoltoa aina tietoiskuista erilaisiin jumppiin ja terveysmittauksiin. Tervetuloa mukaan!

 

Kuntosali

Jäsenien on mahdollista liittyä alennettuun hintaan Club de Hieloon, josta löytyy monipuolinen kuntosali. Kuntosalille on saatavilla myös henkilökohtaista ohjausta Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijoilta.

Club de Hielo kotisivut

Club de Hielon hinnasto jäsenille

 

Jumpat

Yhdistys järjestää monipuolisia jumppia jäsenistölleen, kuten selkä- kahvakuula- ja vesijumppaa. Jumppien ajankohdat voit tarkastaa kalenterista sekä toimintakalenterista.

 

Terveyskioski

Aukioloaikojen mukaisesti toimistolla toimii terveyskioski. Tervetuloa juttelemaan terveyteen liittyvistä asioista! Terveyskioskissa on mahdollista tehdä myös pienimuotoisia terveysmittauksia, kuten verenpaineen mittausta.

 

Fysioterapian opiskelijoiden vastaanotto ja tietoiskut

Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskeijoiden vastaanotto toimistolla aukioloaikojen mukaisesti opiskelijoiden harjoittelun aikana. Mahdollisuus myös kotikäynteihin ja yksilöohjaukseen. Varaa henkilökohtainen aikasi toimistolla tai puhelimitse ke klo 17-18. Opiskelijat järjestävät myös terveysaiheisia tietoiskuja. Tarkasta ajankohdat kalenterista tai toimintakalenterista.