Tiedotteet

Muuttuneet koronarajoitteet Minervalan tiloissa

20.1.2021 lähtien toimitiloissa voi olla yhtä aikaa enintään 10 henkilöä. Kasvomaskien käyttö on pakollista ja etäisyydet huomioitava täälläkin. Käsienpesu- ja desinfiointipaikka löytyvät tiloistamme.  Kirjaathan myös nimesi ja puhelinnumerosi esillä olevaan vihkoon.

Koronavilkku ja Radar COVID*) yhteensopivia

Koronavilkku-sovellus on nyt yhteensopiva useiden eurooppalaisten koronasovellusten kanssa. Uusi päivitetty versio 2.0 on julkaistu 7. tammikuuta. Tällä hetkellä yhteentoimivuusalueeseen ovat liittyneet Saksa, Italia, Irlanti, Espanja, Latvia, Kroatia, Tanska, Hollanti ja Puola.

Useimmissa puhelimissa Koronavilkku päivittyy automaattisesti. Suositellaan kuitenkin varmistamaan, että sovellus on päivittynyt.

Lähde: THL uutiset

*) Radar COVID on Espanjan ”koronavilkku”

Arja Kortelainen

Suurella surulla ilmoitamme yhdistyksemme hallituksen jäsenen ja keittövastaavan Arja Kortelaisen poismenosta!

Arja Kortelaisen muistolle

Hillitty,- luotettava ja

yhteisöllisesti vahva.

                  Asiat häneltä hoitui ja

                  aina eteenpäin joutui.

Vahva tahto mukana -suomesta-

ne kaikki yhteisön puolesta.

                  Suuri oli Arjan sydän,

                  puolesta kaiken hyvän.

Harri Siitonen

Arvoisat yhdistyksemme jäsenet

Jäsenmaksujen turvin tarjoamme monipuolista toimintaa, harrastuksia, kulttuuria, liikuntaa, matkoja ja retkiä sekä kerhoja ja paljon muuta. Kuullaan mielenkiintoisia luentoja ja alustuksia eri aiheista.  Yhdistyksenä luomme jäsenten kesken sosiaalisia kontakteja ja pyrimme auttamaan toisiamme. Yhdessä olemme enemmän!

Näin korona-aikana haluamme, että maksaisitte jäsenmaksunne pankkiin. Merkitkää lisätietoja kenttään seuraavat asiat. Nimi, kotikunta, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Jos tekstikentään ei nuo kaikki tiedot mahdu, jätä kotikunta pois. Jäsenmaksu on nyt 20 euroa/ 12 kuukautta. Pankkimme on CaixaBank. Jäsenmaksu suoritetaan Benalmadenan Suomalaiset ry tilille ES20 2100 2678 9707 1023 7669.

Kiitoksia kaikille!

Hallitus

Espanajan kielen opetus alkaa 5.11

Espanjan kielen kurssit alkavat 5.11 kello 14 jatkokurssi ja alkeet kello 15. Seuraavana torstaina aloitetaan jatko kello 13 ja alkeet kello 14. Tervetuloa mukaan, vaikka ei ole aloituksessa ollut mukana.