Tiedotteet

BENALMÁDENAN KAUPUNGIN TIEDOTUSTILAISUUS MA 18. MAALISKUUTA KLO 12.30 INNOVASSA


Benalmádenan kunnan järjestämä vuotuinen informaatio-tilaisuus pidetään ma 18.3.2019 klo 12.30 alkaen Innovassa. Nyt kannattaa miettiä, millaisia toiveita tai parannusehdotuksia haluamme esittää kunnalle lisätäksemme molemmin puolista viihtyvyyttä.Toivommekin uudistus- tai parannusehdotuksia jäsenistöltämme pikimmiten toimiston laatikkoon ja sähköpostilla osoitteisiin; puheenjohtaja@bemasu.com ja satumie@hotmail.com tai projektit@bemasu.com. ke 20.2.2019 mennessä.Käännämme kysymykset espanjaksi, ja tilaisuudessa saamme kuulla vastaukset meitä askarruttaviin asioihin tulkin välityksellä suomeksi. Kysymystä selventämään toivotaan kuvia tai piirrosta, mikälimahdollista.

RETKI MARBELLAN VANHAKAUPUNKI JA OJEN 1.3.2019

Lähtö Benalmadenasta kello 09.00.

Retkemme ensimmäinen tutustumiskohde on Marbellan erittäin kaunis ja erikoisen hyvin hoidettu vanhakaupunki, missä näkemisen arvoisia ovat muun muassa, keskiaikainen maurien rakentama kaupunginmuuri, Encarnación kirkko ja Appelsiiniaukio. Kävelykierroksella käymme myös eksootisessa keskuspuistossa minkä jälkeen on vapaata aikaa noin 45 minuttia.

Marbellasta matka jatkuu sisämaahan viehättävään runsaan 300 m korkeudessa sijaitsevaan Ojenin kylään, mistä avautuvat upeat näköalat Välimereen. Ojenissa käymme kyläkierroksella.

Ojenista matka jatkuu bussilla komeiden vuoristomaisemien kautta ohittaen  Mondan ja Coinin kylät kohti Alhaurin el Grandea, jonka lähettyvillä nautimme venta-ravintolassa runsaan aterian.

Lounaan jälkeen palaamme kotiin Benalmadenaan. 

TERVETULOA KESKUSTELEMAAN EUROOPAN TULEVAISUUDESTA PERJANTAINA!

Tervetuloa keskustelemaan Euroopan tulevaisuudesta!

Euroopan komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen kansalaisdialogissa perjantaina 8.2. klo 15.30-17.00 Fuengirolan Palacio de la Pazissa.

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan avoimesti Euroopan tulevaisuudesta sekä Fuengirolan ja Aurinkorannikon suomalaisten ajatuksista. 

Tilaisuus on suomenkielinen ja avoin kaikille Aurinkorannikon suomalaisille. Aikaa on varattu avoimeen keskusteluun ja kysymysten esittämiseen. 

Aika: perjantai 8. helmikuuta 2019, klo 15.30 – 17.00 

Paikka: Palacio de la Paz

Osoite: Recinto Ferial 29640, Fuengirola

Tilaisuuden järjestää Euroopan komission Espanjan edustusto. 

Tervesin,

Aurinkorannikon suomalaisyhteisöjen neuvottelukunta ASN

BENALMADENAN KUNTA PITÄÄ INFO-TILAISUUDEN INNOVASSA

Kunta pitää tämän perinteisen tapahtuman Innovassa, mutta tapahtumaa varten tarvitaan suomalaisilta kysymyksiä kunnalle. Yhdistyksen jäsenet ja muut suomalaiset tehkää kysymyksiä Benalmadenan kunnalle Suomen kielellä ja palauttakaa ne yhdistyksen toimistoon 17.2.2019 mennessä. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostilla Projektit@bemasu.com osoitteeseen. Kaikki kysymykset käännetään Espanjan kielelle ja luovutetaan ennakkoon kunnalle ennen tapahtumaa.