Valokuvia

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJOIDEN HARJOITTELU PÄÄTTYI

Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapian ja terveydenhoidon opiskelijat päättivät harjoittelun yhdistyksessämme. Yhdistys luovutti stipendit kaikille harjoittelijoille erinomaisesti suoritetusta harjoittelusta. Varapuheenjohtaja ja harjoittelun ohjaajat toivottavat onnea ja menestystä kaikille opiskelijoille sekä tietenkin kaikki yhdistyksen jäsenet!

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN LIIKETALOUDEN OPISKELIJAN HARJOITTELU PÄÄTTYI

Yhdistys palkitsi Sara Sahlakarin stipendilla hyvin suoritetusta harjoittelusta yhdistyksessämme. Stipendin luovuttivat puheenjohtaja Arja Törmä hallituksen jäsen Antti-Juhani Lehti. Kiitokset Saralle!

YHDISTYS PALKITSEE TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN HARJOITTELIJAT STIPENDEIN

Terveydenhoidon opiskelijat Irina Peltonen ja Tiia Niemelä sekä sosionomiopiskelijat Susanna Virtanen ja Nina Parhiala. Stpendit luovuttivat puheenjohtaja Arja Törmä, sihteeri Mervi seppänen ja terveydenhoidon ohjaaja Leena Kukkonen. Kiitokset kaikille opiskelijoille hyvin suoritetusta harjoittelusta.

YHDISTYS JÄRJESTI MATKAN KAKTUSTEN MAAILMAAN JA TAISTELUHÄRKIEN KOULUTUKSEEN

Tämä kaktus taisi olla nimeltään anopin jakkara.
Taisteluhärkien elopaino vaihteli 500 – 600 kg vaiheilla. Härkien luonne tutkitaan emolehmän käytöksestä. Yksi siitoshärkä siittää 20 lehmää, jolloin härän paino putoaa 100 -150 kg. Siitoksen jälkeen härkää lepuutettiin puolivuotta.
Andalusian puhdasverisiä hevosia oli myös muutamia esillä, niiden hinnat olivat 100000 eurosta ylöspäin.

TRUBADUURI ARI H HEINONEN VIIHDYTTI YHDISTYKSEN JÄSENIÄ MINERVALASSA SYKSYLLLÄ 2017

Kiitoksia Arille viihdyttävästä illasta!

YHDISTYS PALKITSI TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN HARJOITTELIJAT STIPENDEIN

Terveydenhoidon opiskelijat Reetta Nieminen ja Jessica Parviainen sekä fysioterapian opiskelijat Emilia Saarinen ja Mikko Vainoniemi saivat stipendinsä. Stipendejä antavat puheenjohtaja Arja Törmä, sihteeri, fysioterapian ohjaaja Mervi Seppänen ja terveydenhoidon ohjaaja Leena Kukkonen. Onnittelut hyvästä harjoittelusta kaikille opiskelijoille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHDISTYKSEN TILOISSA MINERVALASSA JÄRJESTETÄÄN SUNNUNTAISIN RUOKAILU

Sunnuntairuokailuun tulee ilmoittautua etukäteen toimistossa. Ruokailu valmistellaan yhdistyksen jäsenten talkootyönä, joten kaikki asiasta kiinnostuneet kannattaa ilmoittautua yhdistyksen toimistossa. Syksyn 2017 ruokalitutapahtumat ovat olleet todelle suosittuja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHDISTYKSEN PERJANTAITANSSESISSA SYKSYLLÄ 2017 ON OLLUT RUNSASLUKUISESTI TANSSIJOITA

Yhteistyökumppanimme Budha Plaza on tanssipaikkana aivan erinomainen. Rannikon suurimmalla parketilla viihdytään ja nautitaan hyvästä tanssimusiikista. Ravintola sijaitsee aivan Arroyo de la Mielen keskustassa Plaza de la Mezquitalla. Tervetuloa viihtymään ja kyllä siellä viihdyttiinkin useamman sadan tanssijan voimin syksyn 2017 aikana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 YHDISTYS TEKI MATKAN JOAQUIN FERNANDEZIN VIINITILALLE 24.3.2017

 YHDISTYKSEN MATKA MONTEFRIOON 1.3.2107

Keskiviikkona 1.3. yhdistys teki päiväretken  kauniiseen Montefríon kylään Granadan provinssiin. Montefríon upeiden maisemien lisäksi jo pelkästään matka määränpäähän oli näkemisen arvoinen. Reittimme varrelle osui niin vuoristoisen Andalucian jylhiä maisemia kuin silmänkantamattomiin jatkuvia oliivi-viljelmiäkin. Myös Sierra Nevadan vuoristo lumihuippuineen siinsi pilvettömän taivaan rannassa.
Retkipäivän sää ei olisi voinut olla parempi. Katkeamaton auringonpaiste ja tyyni, lämmin keli takasivat hyvän mielen itse kullekin. Jopa kuljettajan pieni erehdys reittivalinnan suhteen osoittautui ainoastaan hyväksi asiaksi, sillä se mahdollisti kaikille mukanaolijoille aivan uuden, häkellyttävien maisemien reunustaman reitin Montefríoon.
Perille saavuttuamme matka jatkui taajaman läpi kaupunkijunan kyydissä ja kiitos paikallisten oppaiden sekä tulkkina toimineen Maurin saimme hyvän kuvan Montefríon teollisuudesta ja kaupunkialueesta. Vierailimme juustotehtaassa sekä oliiviöljy- ja joulumuseoissa. Montefrío onkin upeiden  maisemiensa  lisäksi tunnettu oliiviöljyn ja juuston tuotannostaan. Halukkaat saivat myös maistaa ja ostaa paikallisia elintarvikkeita.
Juna-ajelu kruunasi maailmanlaajuista huomiota saanut näköalapaikka josta avautui aivan uskomattomat näkymät  kaupungin ylle ja sen takana jatkuville oliivikentille. National Geographic-lehti onkin valinnut paikan maailman kymmenen hienoimman joukkoon. Kaupunkimaisemaa hallitsivat kukkulalle aikoinaan rakennettu Maurien linnoitus sekä Montefríon espanjalaisittain harvinainen, pyöreä kirkko.
Kaupunkikierroksen jälkeen oli ruokailun aika. Paikaksi oli valittu ravintola Pregonero ja tarjolla oli maittava kattaus alku-, pää- ja jälkiruokineen. Palvelukin ravintolassa pelasi sillä allekirjoittaneelle tarjottiin samaan rahaan toinen annos lohta. Nostimme myös maljan Iivo Niskasen tuoreen maailmanmestaruuden kunniaksi.
Reissun viimeisenä etappina kiipesimme vielä kaupungin keskellä sijaitsevan kukkulan päälle vierailemaan vanhassa linnoituksessa. Halukkaille järjestettiin oppaiden toimesta myös autokyyti huipulle.
Kotimatkan koittaessa oli linja-autossa tyytyväinen ja iloinen tunnelma, jota vielä vitsienkerronnalla höystettiin. Reitti takaisin Benalmádenaan olikin sitten alun perin suunniteltu ja tarjosi vielä oman osansa hienoja maisemia.
Kiitokset kaikille mukana olleille sekä matkan järjestäjille ja tervetuloa mukaan jatkossakin!
-Lauri Soini, tradenomiopiskelija

 

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN FYSIOTERAPIAN OPISKELIJA JAANA LAURIKKA PALKITTIIN 21.2.2017

Yhdistyksemme puheenjohtaja Arja Törmä ja sihteeri Mervi Seppänen kiittää Jaana Laurikkaa hyvin suoritetusta harjoittelusta yhdistyksessämme stipendillä.

Onnittelut Jaanalle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHDISTYKSEN JOULUMYYJÄISET OLI ODOTETTU JA SUOSITTU TAPAHTUMA 16.12.2016

 

 

BENALMADENAN SUOMALAISET RY:N SYYSKOKOUS 22.11 KELLO 15 MINERVALASSA

Puheenjotajaksi valittiin odotetusti Arja Törmä. Onnittelut Arjalle. Onnittelijana Hilkka Nuutila.

puheenjohtajan-v-2017-arja-torman-kukitus-hilkka-nuutila

TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAT PALKITTIIN STIPENDEIN HARJOITTELUN PÄÄTTEEKSI

Yhdistyksemme jakoi puheenjohtajien toimesta stipendit Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijoille Marle Muuronen ja Tiina Lahtinen, terveydenhoidon opiskelijoille Nea Koskela ja Nina Rauma ja sosionomiopiskelijoille Tanja Riihimäki ja Eetu Välkkynen.

Kiitokset kaikille opiskelijoille hyvin suoritetusta harjoittelusta yhdistyksessämme.

Stipendejä oli luovuttamassa myös harjoittelijoiden ohjaajia Leena Kukkonen ja Irma Kallio.

 
tamkin-opiskelijat-syksy-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruokamatka Carratracaan Restautante El Martilloon ke 26.10.2016.

 

Taidepiirin retki Malagaan. Lähdimme katsomaan Kuutti Lavosen töitä Galeria Gravussa.

Hauskaa on ollut taidenäyttelyssä, niin kuin aina yhdistyksemme matkoilla!

14807988_968571873270911_432925604_o
14876078_968571543270944_1538695200_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistys jakoi stipendit Tampareen ammattikorkeakoulun tietotekniikan opiskelija Taru Pyylampi ja Tampereen teknillisen yliopiston opiskelija Joni Saikanmäki

Yhdistyksen puheenjohtaja Arja Törmä ja rahastonhoitaja Hilkka Nuutila luovuttivat stipendit. Kiitokset opiskelijoille hyvästä harjoittelusta yhdistyksessämme.

Atk-opiskelijat Taru Pyylampi ja Joni Saikanmäki

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhdistyksen myyjäiset 8.4.2014 oli odotettu tapahtuma

 

 

Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapiaopiskelijat päättivät harjoittelunsa yhdistyksessä stipendien jakoon.

Fysio
Tampereen ammattikorkeakoulun fysioterapian opiskelijat olivat harjoittelemassa yhdistyksessämme 1.2 – 11.3.2016. Fysioterapiaopiskelijat toivat toiminnallaan iloisista ja virkistävää mieltä yhdistyksen jäsenille. Yhdistys muisti stipendein Emilia Repoa, Sara Riitijokea ja Satu Säärelää. Stipendit luovuttivat yhdistyksen varapuheenjohtaja Arja Törmä ja harjoittelijoiden ohjaaja Timo Kallio. Kiitokset kaikille mukavasta toiminnasta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lauantaina 19.12.15 pelattiin Benalmadenalaisten petankkin heittäjien kinkkukisa.

Kisan voitti Hilkka Lehtonen, Aulis Pöntinen ja Olavi Untolahti.

Tulokset:
1. Hilkka, Aulis ja Olavi
2. Arja, Raimo ja Veikko
3. Leena, Mauri ja Eero
4. Ritva, Tuula ja Sirkka
5. Kirsti, Maiju ja Lasse
6. Vuokko, Aaro ja Jussi

 

 

 

 

Yhdistys palkitsi Tampereen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat stipendein.

Restonomiopiskelijat Henna Rajala ja Ulla Karikko. Opiskelijat saivat stipendin juhlavan itsenäisyyspäivän illallisen suunnittelusta sekä sen toteuttamisesta. He myös suunnittelivat ja toteuttivat kansainvälisen joulutorin yhdistyksen esittelypisteen. Stipendit luovuttivat yhdistyksen puheenjohtaja Arja Törmä ja rahastonhoitaja Hilkka Nuutila. Kiitokset molemmille yhdistyksessä tehdystä erinomaisesta harjoittelusta!

20151216_104940
20151216_104926

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiitokset joulumyyjäisiä 16.12 valmistelleelle ryhmälle

Joulumyyjäiset olivat jälleen kerran hyvin suosittu tapahtuma. Yhdistys myi jouluarpoja ja niistä voittoja jaettiin 20 onnelliselle.

20151216_110041

 

 

Kansainvälinen joulutori 12.12.2015. Tapahtumassa kävijät olivat kiinnostuneita suomalaisista jouluperinteistä, jopa niin että lapset olivat kirjoittaneet pukille kirjeitä. Tampereen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoiden opettaja Jaana Sahlsten oli myös tapahtumassa mukana työvierailun merkeissä.

Kiitokset sponsoreillemme Linkosuolle ja Pandalle!

 

 

Juhlimme Itsenäisyyspäivää illallisella 6.12.2015

Itsenäisyyspäivän illallisen suunnittelun ja toteuksen vastaavina toimivat Tampereen ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijat Hanna Rajala ja Ulla Karikko.

Alkupalat:
-pororieskarullaset
-graavattua kalaa ruisleivällä
-vihersalaattia

Pääruoka:
-paahtopaisti, konjakkikastike,
-perunat, kasvislisuke

Jälkiruoka:
-juustoja, hedelmiä
-suomileivos
-kahvi avec

 

Yhdistyksen syyskokous pidettiin Minervassa 24.11.2015.

 

Kiitoksia hyvästä ja antoisasta harjoittelusta. Kuvasta puuttuvat jo aiemmin harjoittelun päättäneet terveydenhoidon kaksi opiskelijaa. Varapuheenjohtaja Timo Kallio muisti kaikkia opiskelijoita virkistävästä harjoittelusta stipendien kera.

opiskelijas2015

 

 

 

 

 

Tampereen ammattikorkeakoulun terveydenhuollon opettajat Irmeli Nieminen oikealla ja Mari Laaksonen toinen vasemmalta vierailivat yhdistyksessämme. Kuvassa mukana terveydenhuollon opiskelijat Miia ja Henna sekä fysioterapiaopiskelijat Eeva ja Milka. Opiskelijat harjoittelevat yhdistyksessä koko lokakuun

 
WP_20150927_001[2]

 

 

 

 

 

Yhdistyksen puheenjohtajat Arja Törmä ja Timo Kallio luovuttivat stipendit hyvästä harjoittelusta yhdistyksessämme Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijoille Jenna Rosenbergille ja Anna  Lotta Luomalle.

WP_20150329_002[1]
 

Puheenjohtajat Arja Törmä ja Timo Kallio sekä restonomien harjoitteluohjaaja Anneli Rissanen ojensivat stipendit Paula Pihnalalle ja Maija Isohannille.

Restonomit-1024x576

 

 

Yhdistyksen puheenjohtajat Arja Törmä ja Timo Kallio luovuttivat standaarimme Tampereen ammattikorkeakoululle hyvästä yhteistyöstä. Standaarin vastaanotti koulutuspäällikkö Marja-Leena Lähteenmäki, sosiaalialan opettaja Outi Wallin ja hoitotyön opettaja Gitte Taulo.

IMG_9096

 

 

 

 

 

 

 

Kiitokset kaikille mukana olleille iloisesta ja hauskasta matkasta, ja erityisesti oppaallemme Manuelille erinomaisesta sekä asiantuntevasta opastuksesta.

Cordoba

 

 

 

 

 

 

 

Benalmadenan Suomalaiset ry:n puheenjohtajat ja rahastonhoitaja luovuttivat stipendit fysioterapiaopiskelijoille.

WP_20150220_002
WP_20150220_003
WP_20150220_001

 

 

 

 

Benalmadenan kunnanjohtaja Paloma García Gálvez vastaanotti Benalmadenan Suomalaiset ry:n standaarin. Standaarin luovutti kunnanjohtajalle puheenjohtaja Arja Törmä ja varapuheenjohtaja Timo Kallio.

Innova

 

 

 

 

 

 

 Bar Victoria

victoria

Bar Victoriasta löydät suomalaiset lehdet. Hyviä ruokia ja juomia. Näet suomalaiset tv-kanavat suorana

Petankkikentältä valokuvia

Herkkukeittiön toiminnasta valokuvia

Kirjaston toiminnasta valokuvia

Suurlähettiläs Markku Keinänen oli vieraanamme 20.4.2012

 RAY:n hankepäällikkö Hilppa Tervonen oli Sykes ry:n vieraana 12.4.2012