Yhdistys

Benalmadenan Suomalaiset Ry on vuonna 1989 perustettu suomalaisyhdistys, joka toimii vapaaehtoisvoimin Benalmádenassa. Yhdistys on profiloitunut tukemaan jäsenistönsä henkistä ja fyysistä hyvinvointia.
Yhdistys järjestää jäsenilleen matkoja noin kerran kuukaudessa mielenkiintoisiin kohteisiin Espanjassa, sekä tarjoaa viikoittain monia erilaisia harrastepiirejä, kuten taide- ja kirjoittajapiiri, visailuklubi, espanjan kielen kurssit, petankki, Canasta ja monet muut. Sunnuntaisin toimistolla järjestetään ruokailu, jossa tarjotaan usein suomalaisia perinneruokia. Jäsenten fyysisestä hyvinvoinnista pitävät huolen erilaiset jumpat, kuten selkä- ja vesijumppa, sauvakävelyt sekä vaihtuvin aihein järjestettävät terveysluennot. Ennen kaikkea yhdistys tarjoaa jäsenilleen sosiaalisen verkoston ja iloisen suomalaisyhteisön, joka tuo turvaa ja apua jokapäiväiseen elämään Aurinkorannikolla.
Yhdistyksellä on yhteistyösopimukset Benalmádenan kunnan omistaman liikuntahallin Club de Hielon, Lauro Golfin ja Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa. Liikuntahallissa voi harrastaa vesi-, jää-, sekä kuntosaliliikuntaa ja yhdistyksen jäsenenä on mahdollista saada liikuntahallin kuukausikortti edullisempaan hintaan. Yhteistyösopimus Lauro Golfin kanssa mahdollistaa jäsenille golfin peluun huokeampaan hintaan. Lisäksi Tampereen ammattikorkeakoulu tarjoaa opettajien ammattitaidon yhdistyksen käyttöön sekä mahdollistaa opiskelijoiden harjoittelun yhdistyksessä.
Toiminnan ylläpitämiseksi yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi tai osallistumiskortti 5 euroa/kuukausi, korkeintaan kaksi kuukautta. Nämä jäsenyydet saat kirjattua toimiston aukioloaikoina tiistaisin kello 10 – 12 tai keskiviikkoisin kello 17 -18.
Lämpimästi tervetuloa liittymään mukaan aktiiviseen yhdistykseemme!
Benalmadenan Suomalaiset Ry
Avenida Gamonal 10 local 8 (Edificio Minerva)
29630 Benalmádena, Málaga, España
+34 618 431 676